Recent Posts

neděle 31. května 2009

151. den

sobota 30. května 2009

150. den

Jsem ani netušila, že je Marek takovej gymnasta:-D

Mám z nohejbalového turnaje mnohem vydařenější úlovky, ale tahle fotka mě prostě dostala...

pátek 29. května 2009

149. den

Sestřičky!

čtvrtek 28. května 2009

148. den

No a dneska jsem pro změnu nacvakala fotek, že jsem nevěděla kterou vybrat. Nakonec jsem se rozhodla pro tuhle na první pohled zcela obyčejnou, ale když se podíváte pozorně, tak té klokaní mamince vykukuje z bříška malinkatej čumáček...a to mi prostě připadá naprosto úžasný!

Ráno jsme měli vítání občánků, kde jsem nechala celou naší rodinu zvěčnit profesionálním fotografem, tak jsem zvědavá na fotečky.  Na té jedné fotce mi připadalo, že mi trčí z hlavy kytka...no uvidíme. A odpoledně jsme jeli reklamovat modem. V tramvaji se Bětka dala do řeči s jednou holčičkou, která jela na kroužek kam dřív Bětka taky chodila. No a tak jsme vyřídili reklamaci a šupajdili se podívat na místo konání toho kroužku. Dokonce půjčili Bětce vodítko s malinkatou kozičkou.  A i mimouši si kozí miminko pohladili. Takže super!!!

středa 27. května 2009

147. den

To jsem se včera kasala, jak začnu pořádně fotit, bych využila včerejšího kurzu. No a dneska jsem ten foťák ani nevytáhla. Stydím se stydím.

úterý 26. května 2009

146. den

Kurz mistrovství práce s DSLR!

Tak jsme se tři efefačky domluvily a šly se vzdělávat na kurz. Bylo to naprosto úžasný, báječný a dokonalý, ještě teď jsem plná dojmů. Na závěr se mi sice povedl dost drsný trapas, ale přežila jsem a teď doufám, že se mi povede nové informace řádně zužitkovat. 

No a protože je zakázáno publikovat fotky modelky, a já v podstatě jiné nemám, tak dneska vkládám fotku středně šedé tabulky:o), podle které jsem prvně v životě nastavovala vyvážení bílé.

pondělí 25. května 2009

145. den

Přepaly nepřepaly, každá fotka na který se mi podaří zachytit celou partu, je dobrá:o)

neděle 24. května 2009

144. den

Okoř!

Jsem ani netušila, že je Okoř tak blízko...a že je to tam tak moc pěkný. Fakt jsem s dnešním výletem spokojená...jen teda Bětka byla dost ukňouraná, ale asi už si zvykám.

sobota 23. května 2009

143. den

Tak jsme vyrazili na zahradu a tam bylo kráááásně! A děti byly tááák strašně spokojený, že jsou venku. No prostě paráda.

pátek 22. května 2009

142. den

Poslední den marodění! Poslední den doma! A zítra tradááá ven. I kdyby tam zase takhle pršelo. To je mi jedno. Hlavně, že budu venku!

Dneska večer se Otíček nechal inspirovat počasím a pokusil se vytvořit soukromý rybníček našemu modemu...tomu se ovšem plavat nechtělo a tak se rozhodl zahájit protestní spánek. Takže jsem bez internetu!

čtvrtek 21. května 2009

141. den

Maminko koukej! Já jsem čarodějnice!

No slušelo jí to holce, to jo. Jen to vzala až moc pečlivě. Načernila si nejen obličej, ruce, nohy, ale i chodidla...a já včera vytírala:o) 

středa 20. května 2009

140. den

Židle!

Dneska ráno jsem rozsedla židli. Zanadávala jsem si na její mizernou kvalitu a hodila tuhle záležitost za hlavu. Ještě štěstí, že je Marek tak šikovnej, takže oprava nebude problém. Odpoledne jsem si to zopakovala s další židlí. Tentokrát se pode mnou složila opravdu rychlostí blesku, snad jsem ani pořádně nedosedla. To už mi to bylo poněkud divné, tak jsem se odhodlala a stoupla na váhu...

...omlouvám se neznámému výrobci, kterému jsem dopoledne dost nevybíravě nadávala...a slibuju, že začnu hubnout!

úterý 19. května 2009

139. den

Žirafa!

Dneska jsem Bětce četla o žirafách a ona při tom malovala...a tohle je naprosto úžasnej výsledek! Fakt je nesmírně šikovná.

pondělí 18. května 2009

138. den

Tak takhle to u nás vypadá.

Původně jsem se chtěla vrhnout na výrobu světelnýho stanu, ale nemám doma potřebné propriety a do obchodu se nedostanu...takže to zase odnesly děti:o)

neděle 17. května 2009

137. den

Tady mě děsně mrzí to uříznutý kolínko. A taky jsem to chtěla zabrat trochu jinak, ale jsem prostě zmatkař! Otík, kterej vždycky zásadně při focení zdrhá a chvilku neposedí, měl zrovna dneska neodolatelnou potřebu se taky nechat zvěčnit. Takže mi co chvíli skákal do záběru a snažil se vyšoupnout Verunku z jejího místo. Té to samozřejmě zas tak moc nevadilo, neb se vehementně snažila o to samé. Bětka prohlásila, že musim vyfotit všechny tři děti a rychle se svlékla:oD a hrnula se k Verče. A tak jsem musela využít jen tu jedinou malinkou chviličku, kdy Verča takhle pěkně pózovala a nikdo jí nezacláněl...jenže já prostě potřebuju na všechno klid a čas.

No a nedá mi a hodim sem ještě pár dalších dnešních fotek:

sobota 16. května 2009

136. den

Aha, tak takhle se to dělá:o)

Tak jsem si dala sportovní den. Dopoledne Papírák (nejstarší pražský triatlon), večer fotbal:o)

pátek 15. května 2009

135. den

Tak to pořád vypadalo, že Otíček si odbude neštovice s minimem pupínků...a ejhle dnes ráno se probudil jako sluníčko mnohotečné:o)

čtvrtek 14. května 2009

134. den

Tak neštovice jsou u nás v plném proudu, takže jsme zavření doma. Otíček kníká, Bětka prudí a Verunka raubíří...se třema dětma je prostě veselo:o)

středa 13. května 2009

133. den

Včera večer si Bětka udělala něco s nohou. Noc nám probrečela bolestí, tak jsem jí ráno naložila k Otíkovi do kočárku, Verču jsem šoupla na záda do manducy a vyrazili jsme MHD na chirurgii. A tam nám naprosto úžasná a příjemná doktorka oznámila...že je Bětka pěkná simulantka. 

A večer jsem Otíkovi našla první neštovice...

úterý 12. května 2009

132. den

Nedávno se Bětka sama ostříhala, tak jsem se to dnes pokusila malinko napravit. No moc se mi to nepovedlo. Bude to chtít ještě trochu doupravit. Ale Bětula je spokojená a to je hlavní. Tak jsem zajeli koupit různý sponečky a gumičky, takže teď máme doma velkou parádnici.

pondělí 11. května 2009

131. den

Zkoušela jsem fotit na ostřící režim AI SERVO. 

neděle 10. května 2009

130. den

Tyhle zápasy malinkatých klubů mě děsně baví. Ovšem děti tuto zábavu se svojí maminkou moc nesdílejí. Otík během zápasu usnul, Bětka pobíhala všude možně okolo a Verča se tvářila tak nezúčastněně a znuděně až jsem se musela smát.

sobota 9. května 2009

129. den

Tak dneska byla venku i Verča. Snažila jsem se jí držet v klidu a ve stínu, ale myslím, že i tak z toho měla radost. Ono doma je přece jenom nuda, že?

pátek 8. května 2009

128. den

Ach jo, to ostření  se prostě nikdy nenaučim. Ale co! Hlavně, že jsem se dneska konečně dostala taky ven. Bylo to fakt moc příjemné. Otík měl evidentně taky radost. A zítra už vezmu ven i Verču.Už se moc těším.

čtvrtek 7. května 2009

127. den

Tak dneska jsme měli odjíždět na efefáckej sraz. Díky neštovicím nejedem nikam. A mě je to fakt strašně moc líto.  A Verunce nejspíš taky, páč od rána jenom řve a řve a řve.  A já se zbláznim a zbláznim a zbláznim.

středa 6. května 2009

126. den

,,Bětuško vrať mi ten foťák!"

,,Nevráááátim! Maminko usmívej se a já tě vyfotim!"

A tak jsem se usmívala co to šlo...a takhle to dopadlo:o)

úterý 5. května 2009

125. den

Bětka si nanosila domu hlemýždě a páskovky. No tak snad tu návštěvu u nás zvládnou líp než jejich kolegové, kteří tu byli loni. Ti se nám zavíčkovali a museli jsme je pustit:o)

pondělí 4. května 2009

124. den

Nějak nemůžu přijít na to jak fotit fotbal v tělocvičně. Mám všechno dost máznutý. 

neděle 3. května 2009

123. den

Dneska měl náš děda oslavu narozenin, ale já ho prostě nedokázala pořádně vyfotit. Tak mám jen tuhle z pozdější návštěvy hřiště.

sobota 2. května 2009

122.den

Neštovice!

Tak jsem si včera večer říkala, že má Verča pod plínkou nějakou hnusnou opruzeninu a ejhle oni to jsou neštovice.  

pátek 1. května 2009

121. den

Místo práce na zahradě jsem se dnes věnovala focení a ručnímu ostření.  Ještě štěstí, že se kytičky nehejbou. Snažila jsem se zvěčnit i nějaký ten hmyz, ale zvířena neni trpělivým modelem. Než jsem zaostřila vzali všichni nohy na ramena a ti co nestíhali použili pro jistotu i křídla. Nejvíc mě naštval jeden tlustej čmelda, kterej mi lítal kolem hlavy dvacet minut a já ho stejně nedokázala vyfotit. Ale příště už to bude určitě lepší:o)