Recent Posts

neděle 31. října 2010

Klatovy

Výlov

Marek je vášnivý rybář a tak si samozřejmě místní výlov nemohl nechat ujít. Čekali jsme nějakýho toho pořádnýho Pepíka, ale bohužel teda velký sumec v tomto rybníku asi nebydlí. Ale loni tu prý vylovili tři bobry:o)

A na závěr ještě rybí kouzačka:

Všeruby

Tak jsme se dočkali! Ve čtvrtek dopoledne jsme odevzdali děti a vyrazili na tu naší svatební cestu:o)

Cestou jsme se stavili na oběd u benzínky. Já takhle jedla poprvé. Tyhle restaurace mi vždycky přišli zbytečně drahé. Marek si pak ještě dal kafe v jakémsi spešl automatu a já šla na záchod...trochu mi vrtalo hlavou, že tam jsou umyvadla a pak neoznačený dveře do místnosti s kabinkami. Ale co, dneska je všechno možný, že. Kam jsem to asi vešla mi došlo až po chvíli, ale to už bylo pozdě...no a jak jsem vylezla z kabinky, tak se mé podezření potvrdilo. Zády ke mě stál chlap a čůral. A já místo abych nenápadně prošla a doufala, že si mě pán nevšimne, tak jsem ho ještě pozdravila a omluvila se mu... 

Všeruby jsme našli bez problémů, ubytovali se a vydali se okouknout okolí. Byl trochu opar, ale i tak jsem se kochala výhledy na krásnou podzimní krajinu. 

středa 27. října 2010

Pá pá!

Zítra má naše rodina velkou premiéru!

Zítra naložíme děti do auta a odvezeme je k babičce a dědečkovi.

Zítra nám naše děti takhle zamávají a nám začne čtyřdenní volno bez dětí. Naše úplně první bezdětné volno.

Zítra máme velký den nejenom my, tedy já a Marek, ale hlavně naše děti a jejich prarodiče (babička se trochu bojí, ale já jsem si jistá, že to všichni zvládnou na jedničku)

Zítra...už se blíží a já mám najednou strach. Tak moc jsem se těšila, že budeme s Markem sami. Že pojedeme na dovolenou do nějakého malého penzionku, že budeme chodit na výlety, povídat si dlouho do noci, že se budeme navzájem užívat...a najednou si vůbec nedovedu představit co si s tím velkým množstvím volného času  a svým v podstatě málomluvným mužem, vlastně počnu:o)

Jsme novomanželé a tak zítra odjíždíme na svatební cestu...nesmim zapomenout přibalit knížku:o)

úterý 26. října 2010

Otík!

Otík drzoun:

Maminka: ,,Otíku tytyty, to se nedělá!"

Otík",,já ne tytyty, mamita tytyty!"

........................................................................................

Otík statečný kuchař:

Najednou se z kuchyně ozvalo: ,,tečééééé!"

Tak se jdu podívat co se to tam děje a co že to vlastně tečéééé. A na kuchyňské lince najdu mrkev napižlanou na několk kousků a nad tím stojí Otík a z prstu mu teče krev! 

.........................................................................................

Otík uprchlík:

Na vycházce mi Otík zase začal zdrhat, dohnala jsem ho těsně před silnicí a plácla ho přes zadek s tím, že tohle prostě dělat nebude!

Drahnou chvíli přemýšlel a koukal na mě s vážnou tváří. A pak mi řekl: ,,jauváááájs!"