Recent Posts

pátek 7. ledna 2011

Štědrý večer!

Vánoční den sice začal v mém podání trochu zmateně, ale jinak se celkem vydařil. Doma jsme se drželi co nejdéle to šlo. Otík s Verčou brali tento sváteční den za den zcela normální, takže řádili, tak nějak v normě. Horší to bylo s Bětkou, kterážto trpěla silnou nedočkavostí, takže byla chvílema silně nesnesitelná.

Nakonec přišel čas a my se přesunuli k babičce, kde jsme si užili příjemný večer ve společnosti celé naší rodiny. 

Pod stromečkem se našlo pro každého něco, ale nejvíc přecejenom udělal radost dárek vytoužený a po Ježíškovi v dopise žádaný:

Veruna s Otíkem nejdřív nechápali...ale pak se hodně rychle otrkali a začli rozbalovat vše co jim přišlo pod ruku. A když už nebyl pod stromečkem žádný zabalený dáreček, šla Verunka pro jistotu  ještě okouknout tašku s vyhozenými papíry...co kdyby se tam přece jenom ještě něco schovávalo, že?

Pro mě bylo největším dárkem, to že si moje maminka vzala děti na noc k sobě do pokoje. A já spala až do rána bez jakéhokoliv vyrušení!

Děti byli také spokojené, že mohou spát s babičkou. Verunka spala v novém župánku (prostě ho odmítla sundat:o)), Otík s medvídkem v jedné a hasičským autem v druhé ruce a Bětka se v noci několikrát smála ze spaní!

Takže u nás spokojenost na všech frontách:o)

0 komentářů: