Recent Posts

úterý 11. prosince 2012

Výroční zpráva o vědecké činnosti naší rodiny!

Moje maminka je vědec! Za málo peněz pracuje doslova ve dne v noci. Celý život vykonává objevy, o kterých krom kolegů nikdo neví. Je ponořená ve své přírodní oblasti a s perfekcionalizmem sobě vlastním a extrémním smyslem pro detail zkoumá, bádá a řeší...
My, pokračovatelé jejího rodu, jsme také vědci! V poslední době se nám například podařilo vyvinout několik zcela nových fyzikálních zákonů. Ovšem žáci a studenti mohou být v klidu. Naše zákony se do učebnic zcela jistě nedostanou. No, posuďte sami:

1) Síla vyvinutá k usednutí rodičů ke kávě či jídlu je přímo úměrná vokálnímu projevu potomků žádajících si utření zadnice po vykonání velké potřeby! Přičemž počet potomků žádajících si této činnosti je závislý na míře unavenosti, hladu a chuti rodičů.

Dodatek: začínám být jak Pavlovův pes...ozve-li se ,,próóósíííím uuuuuutřííííít!!!" mám silné tendence začít mlátit hlavou o zeď!

2) Energie vyvinutá k uklizení jedné části bytu je násobena bordelovým koeficientem (v našem případě je tento koeficient roven třem) a jednou polovinou času a po této úpravě jest odražena v části bytu jiné, kde způsobuje újmy na psychickém zdraví osoby vyvíjející prvotní energii úklidovou.

Předpokládám, že tento fyzikální zákon zná většina rodičů. Navštěvuje-li tento blog rodič jehož dítko se tímto zákonem neřídí, prosím ať mlčí. Mohlo by se totiž jinak stát, že puknu závistí.

3) Myšlenka na včasnější zvednutí se z postele než je obvyklé či dokonce pokusení se stihnout odjezd do práce o autobus dřív, vyvolává reakci zcela opačnou, tedy zaspávací.

Jak vidíte je naše domácnost takovým malým výzkumným ústavem. I když maminčin perfekcionalizmus nám poněkud chybí. Vzorečky jsem k našim zákonům zatím vymýšlet nezačala! Ale kdo ví...

0 komentářů: